Nyhet

Change Lingerie öppnar i Femman

I augusti 2019 öppnade det danska underklädesvarumärket Change Lingerie butik på gatuplan i Femman. De erbjuder prisvärda damunderkläder som varken tummar på kvalitet, hög modegrad eller passform. Change har ett komplett sortiment med underkläder, badkläder, nattplagg, hemmakläder, strumpbyxor och accessoarer. Utmärkande är deras breda utbud av storlekar som utgår från devisen att alla kvinnor ska hitta en perfekt sittande bh.

PRESSMEDDELANDE 7 APRIL 2019

Det danska underklädersmärket Change grundades 1995 och efter några framgångsrika år med försäljning via återförsäljare öppnade de sin första egna butik 2001 i Danmark. Med en kombination av 35 års erfarenhet av underklädersdesign och prisvärda produkter är succén ett faktum och bolaget visar idag god tillväxt.

Change finns i 15 olika länder med sammanlagt över 200 butiker. Butiken i Femman, som öppnar i augusti, blir kedjans 17:e butik i Sverige och den andra i Göteborg city.

Change har sedan starten älskat att erbjuda kvinnor underkläder i hög kvalitet i alla storlekar. Vår kombination av design, pris och förstaklasservice har tilltalat målgruppen sedan starten. Vi ser fram emot att nu erbjuda göteborgarna ytterligare en shoppingupplevelse med personlig service, säger Claus Walther Jensen VD för Change Lingerie.

Femman har sedan tidigare ett brett utbud av underkläder med butikerna Intimissimi, Calzedonia och Twilfit.

- Vi är mycket glada över att Change väljer Femman för sin nästa etablering. Varumärket bidrar till att ytterligare stärka Femman som shoppingdestination och levande mötesplats i Göteborg city, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Läs mer om Change Lingerie här. Välkomna att besöka butiken på Femmans gatuplan.