Nyhet

Synsam öppnar butik i Femman

I slutet av maj 2019 öppnade Synsam sin butik på övre plan i Femman. I den drygt 140 kvm stora butiken erbjuder man kunden legitimerade optiker som ser till hela ögonhälsan och dessutom ett brett sortiment av bågar och solglasögon från de största modehusen.

PRESSMEDDELANDE 9 APRIL 2019

- Synsam vill synas, vara tillgängliga och alltid erbjuda de bästa och mest uppdaterade tjänsterna och produkterna. För Synsam är kundens seende och utseende vår mission, vi vill att man ska se bra och se bra ut. Vi ser fram emot att etablera en ny fin Synsam-butik i Femman i slutet av maj och vi vill nu göra Synsam ännu mer tillgängligt för kunderna i den här delen av Nordstan, sager Krister Duwe, VD på Synsam Group Sweden.


Femman har genomgått en omfattande renovering och är idag en mötesplats som erbjuder en helt ny interiör, öppna miljöer och en spännande blandning av butiker och restaurangkoncept. Det finns ett brett utbud inom mode, inredning, skönhet och mat såsom H&M Home, Gina Tricot, aim´n, FeetFirst, Kicks och Sushi Yama. Andra koncept som nyligen har öppnat är Zocalo, Sayso Hair & Style och Intimissimi.

- Vi är mycket glada över att kunna välkomna Synsam till Femman. Deras koncept kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare utveckla Femman som shoppingdestination och central mötesplats i Nordstan, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Läs mer om Synsam här. Välkomna.