Nyhet

Femman välkomnar Lyko

I mars 2020 öppnar Lyko sin första butik i Göteborg city i Femman i Nordstan. Butiken erbjuder Lykos breda och uppskattade sortiment av hårvård, hudvård och smink – men även frisörsalong och personlig rådgivning.

Pressmeddelande 20 januari 2020

I mars öppnar Lyko sin första butik i Göteborg city i Femman i Nordstan. Butiken kommer att erbjuda Lykos breda och uppskattade sortiment av hårvård, hudvård och smink – men även frisörsalong och personlig rådgivning.

Med anor från 1950-talets Dalarna har Lyko idag etablerat sig som en ledande handelsplats för hårvård, hudvård och smink på nätet. Nu tar man steget in i Göteborgs innerstad genom sitt senaste koncept i Femman. Konceptet är ljust, trevligt och med feminin touch som kombinerar såväl butik som frisörsalong. Butiken omfattar 225 kvadratmeter och är belägen på gatuplan, i hjärtat av Femman.

- Vi är mycket glada över att Lyko väljer Femman för sin cityetablering i Göteborg. Lyko kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare utveckla Femman som central mötesplats och shoppingdestination mitt i Nordstan, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

- Vi har under en längre tid letat efter ett starkt butiksläge i Göteborgs innerstad och nu har vi hittat det. Femman, med sina stora besöksflöden, passar oss perfekt då vi har trogna kunder i Göteborg som vi nu kommer kunna möta fysiskt, i den nya butiken, säger Erica Wredberg, ansvarig för Lykos butiksverksamhet.

Femman har genomgått en omfattande renovering och är idag en mötesplats som erbjuder öppna miljöer i helt ny skepnad. Här möts du av en spännande blandning av butiker, restaurangkoncept, upplevelser och service som förhöjer ditt besök. Under den senaste tiden har Femman haft flera spännande öppningar så som DINÈ Burgers, Synsam, Change Lingerie och Jerkstrands Bageri och Konditori.

Läs mer om LYKO i Femman här. Välkommen!