Nyhet

MQ MarQet väljer Femman

Vi är så glada över att MQ MarQet valt att öppna sin flaggskeppsbutik i Göteborg hos oss i Femman.

Pressmeddelande 15 juni 2020

MQ MarQet väljer Femman i Nordstan för sin nya flaggskeppsbutik i Göteborg city

MQ MarQets nya strategi bygger på ökat fokus på e-handel och färre fysiska butiker. I Göteborg city är det butiken i Femman i Nordstan som varumärket väljer att satsa på och detta blir kedjans flaggskeppsbutik i centrala Göteborg.

Vi är mycket glada över att MQ MarQet väljer Femman för sin cityetablering i Göteborg. Deras starka koncept med produkter för både dam och herr är ett bra komplement till befintligt utbud i Femman” säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

Det är väldigt glädjande att vi får möjlighet att starta upp bolaget på nytt och fortsätta resan som påbörjats. Kombinationen av Femmans läge och butiksmix är perfekt för oss. Vi ser fram emot att fortsätta välkomna både nya och gamla kunder” säger Ingvar Larsson VD på MQ MarQet.

Femman har genomgått en omfattande renovering och är idag en mötesplats som erbjuder öppna miljöer i helt ny skepnad. Här möts du av en spännande blandning av butiker, restaurangkoncept, upplevelser och service som förhöjer ditt besök. MQ MarQets koncept som erbjuder dam- och herrmode med nya spännande produktkategorier anpassat för dagens flexibla arbetsliv passar perfekt in i Femman butiksutbud.

Läs mer om MQ MarQet här