Nyhet

Vietnamhaket öppnar i Femman

Hurra! I mars öppnar Vietnamhaket på övre plan hos oss i. Restaurangen erbjuder vällagad nordvietnamesisk mat som passar såväl finsmakaren som den på språng.

Restaurangen är familjeägd och öppningen i Femman blir restaurangens tredje etablering i Göteborg. På menyn står bland annat het nudelsoppa, frasiga vårrullar och fräscha nudelsallader. Det finns också ett brett utbud av vegetariska och veganska rätter.

- Vi är mycket glada över att öppna i gallerian Femman. Det centrala läget mitt i city passar oss perfekt och vi ser fram emot att servera våra gäster utsökt mat som samtidigt går snabbt att laga utan att lämna ett stort hål i plånboken, säger Kyle Dao, chef på Vietnamhaket.

Vietnamhaket är beläget på Femmans övre plan och är en del av gallerians restaurangstråk som bland annat innehåller koncept som DINÉ Burgers, Sushi Yama och Zocaló.

- Vår ambition är att erbjuda Femmans besökare mat från världens alla hörn. Vietnamhakets koncept kompletterar befintligt restaurangutbud väl och bidrar till att ytterligare stärka Femman som central mötesplats i Nordstan och Göteborg, säger Oscar Hägg, Chef Förvaltning butik på Hufvudstaden i Göteborg.