Nyhet

Femman välkomnar Hawaii Poké

I november flyttar det hälsomedvetna fastfood konceptet Hawaii Poké in på övre plan i gallerian Femman i Nordstan. Etableringen blir kedjans första i Göteborg.

Hawaii Poké erbjuder poké bowls med sitt ursprung från det hawaiianska köket. Sushiris, marinerad färsk lax, picklad ingefära, mango, sesamfrön och wasabiaioli är ett urval av ingredienserna som återfinns i de smakfulla och fräscha rätterna. Restaurangen erbjuder även take away och på menyn hittar man vegan, laktos och glutenfria alternativ.


- Vi är mycket glada över att Hawaii Poké väljer Femman för sin första etablering i Göteborg. Konceptet kompletterar befintligt restaurangutbud väl och bidrar till att ytterligare stärka Femman som central mötesplats i Nordstan och Göteborg säger Oscar Hägg, Chef Förvaltning butik på Hufvudstaden i Göteborg.

Hawaii Poké är beläget på Femmans övre plan och är en del av gallerians restaurangstråk som bland annat innehåller koncept som Vietnamhaket, DINÉ Burgers, Sushi Yama och Zocaló.


- Vi ser fram emot vår första öppning i Göteborg, gallerian Femman med sitt centrala och strategiska läge känns som den perfekta platsen för Hawaii Poké. Hos oss kommer gästerna kunna avnjuta vår hälsosamma och prisvärda fastfood i en trevlig miljö, hälsar Aaron Colman co-founder Hawaii Poké.