Nu öppnar Stadium Outlet!

Den 6:e oktober öppnar Stadium Outlet sin nya butik på nedre plan. Butiken på 1900 kvm kommer erbjuda fulla sortiment av sportartiklar och sportmode för hela familjen.

-Stadium Outlet fortsätter sin stabila tillväxt trots den annorlunda tid vi haft under pandemin. Femman i Nordstan blir en klockren etablering för oss. Ett oslagbart centralt läge med mycket liv och rörelse, säger Markus Enebrink, Head of Store Operation Stadium Outlet.

Stadium Outlet är ett koncept inom Stadiumkoncernen med hög kvalitet och låga priser på sport och sportmode. De erbjuder ett brett sortiment av märkesvaror inom bland annat sneakers, sportkläder, löparskor, underkläder och tröjor. Efter öppningen i Femman har Stadium Outlet sammantaget 63 butiker i Sverige, Finland och Norge.

-Vi är väldigt glada över att Stadium Outlet väljer Femman för sin nya cityetablering i Göteborg. Stadium Outlets breda och attraktiva erbjudande av sportmode kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare stärka Femman som shoppingdestination och levande mötesplats mitt i city, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Hufvudstaden.

Stadium Outlet kommer ligga på nedre plan i Femman och beräknas öppna i september 2022.