Nyhet

välkommen cervera & deichmann

Under våren 2023 välkomnar vi hem- och köksinredningsbutiken Cervera och skobutiken Deichmann till oss i Femman.

Under våren 2023 öppnar hem- och köksinredningsbutiken Cervera och skobutiken Deichmann nya butiker i gallerian Femman i Göteborg. De båda butikerna kommer att ligga bredvid varandra i två lokaler på gatuplan om ca 380 kvadratmeter vardera.

Cervera är Sveriges ledande kedja med produkter till köket, hemmet och presentbordet. Bolaget, med försäljning online och via ett 70-tal butiker, ingår i den norska koncernen Homeco. Butiken i Nordstan kommer att ha ett rikligt sortiment från branschens ledande varumärken.

-Femman i Nordstan är en pulserande knutpunkt i Göteborgs innerstad. Den nya Cerverabutiken får vårt allra senaste koncept utformat för en härlig kundupplevelse och en hög effektivitet. Vi är glada att kunna förstärka vår närvaro i Göteborgs stad och erbjuda fler kunder vårt inspirerande kvalitetsutbud säger Hans Redig Bolin, VD Cervera.

Deichmann är Europas största skokedja med över 100 års erfarenhet av skor. De erbjuder ett stort utbud av aktuellt skomode och accessoarer till kvinnor, herr och barn till bra priser. Utöver deras egna märken som till exempel Graceland, Catwalk och lädermärket 5th Avenue har de också ett brett utbud av skor från bland annat adidas, Nike och Fila.

-Vi gläder oss till att öppna den första svenska butiken med vårt nya butikskoncept här i Femman i Göteborg. Här kan kunder hitta kvalitetsskor för varje tillfälle till bra priser, säger sig Thomas Christensen, VD Deichmann Nordic.

- Det är väldigt glädjande att kunna välkomna ytterligare två starka varumärken till Femman. Cervera och Deichmann kompletterar befintliga utbud väl och bidrar till att stärka Femmans erbjudande inom hem- och köksinredning samt vad gäller skor och accessoarer, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Hufvudstaden