Nyhet

Möt Joudy Alsammani

Joudy Alsammani och hennes kollegor på Headlites Brows By Taar var först i Göteborg med att utöva trådtekniken. Tekniken som tar bort oönskad hårväxt är en gammal tradition som går i arv i generationer.

Faces of Femman

Joudy Alsammani-Headlites Brows By Taar

På övre plan hittar ni Joudy Alsammani och hennes kollegor som är proffs på bryn. Salongen i Femman var först i Göteborg med att utöva trådtekniken som tar bort oönskad hårväxt i ansiktet och formar ögonbryn. 

Trådning, eller threading som det ibland kallas, är en urgammal hårborttagningsmetod med anor från mellanöstern. Med en speciell teknik rullar man en ren och tunn bomullstråd över de oönskade hårstråna och drar ut dem från roten. Det trådade området blir helt fritt från fjun och små hårstrån som är svåra att få bort när man enbart använder pincett.

Trådning av ögonbryn är en självklarhet i bland annat Hollywood, där de mest eftertraktade trådningsexperterna har en väntelista på flera månader!

Oavsett hur bra du är på att forma dina bryn med pincett kommer du att märka skillnad när de blir professionellt formade. Med trådning kan man verkligen rama in ögonbrynet och få en naturligt vacker form som ger hela ansiktet ett lyft.

Om det gör ont? Det får ni bedömma själva, behandlingen går väldigt fort och resultatet blir strålande!

Joudy och hennes kollegor hälsar dig varmt välkommen till salongen på övre plan!

Ni bokar på Boka direkt eller drop in i mån av tid

  • Headlites Brows By Taar
  • Skönhet
  • Övre plan