Nyhet

välkommen milajki

Vi välkomnar Milajkis interaktiva Selfie Museum till oss i Femman. Här kommer besökaren mötas av en färglad och fantasirik miljö!

Femman välkomnar Milajki

I slutet av oktober öppnar Milajki i Femman. Milajki beskrivs som ett Selfie Museum där besökaren möts av en färgsprakande och fantasirik fotovänlig miljö.  

Femman känns modernt med en bra butiksmix för Milajki och ett centralt läge där vi kan välkomna gallerians besökare till en färgstark upplevelse att dela tillsammans med vänner, familj, och på sociala medier som Instagram och Tik Tok. Vi ser fram emot en glädjefylld tid ihop, säger Angelina Mi Lajki och Pierre Edström grundare Milajki.

Milajki är Sveriges första interkativa upplevelseportal, ett selfie museum. Här kan besökaren skapa content till sina sociala medier i de kreativa miljöerna, prova lyckan i rosa spelmaskiner och äta sockervadd. Besökaren bjuds på glädje och möjligheten att få resa iväg på en färgsprakande upplevelse utöver det vanliga.

Det är väldigt spännande att välkomna Miljaki till Femman. Konceptet kommer erbjuda en annorlunda och rolig upplevelse för Femmans besökare. Genom att välkomna Milajki adderar vi ytterligare ett upplevelsekoncept då vi sen tidigare även har VR-park, etableringarna bidrar till en levande miljö i gallerian, säger Oscar Hägg, Chef Förvaltning butik Hufvudstaden.

Milajki öppnar i slutet av oktober på övre plan i gallerian. Besökarna köper biljetter och bokar en egen slot-tid on-line på milajki.com inför sitt besök eller direkt på plats.