Nyhet

Euronics till Femman

I december öppnar elektronikkedjanpå gatuplan. Euronics erbjuder hemelektronik . Kedjan har ett brett sortiment med det senaste inom teknik, ljud, telefoni och smarta hemprodukter.

Euronics öppnar butik i Femman

I december öppnar elektronikkedjan Euronics på gatuplan. 

Euronics är en hemelektronikkedja som har över 11 000 butiker runt om i Europa. I Sverige finns de representerade över hela landet med totalt 106 butiker. Butiken har ett brett sortiment med det senaste inom teknik, ljud, telefoni och smarta hemprodukter. Euronics lägger stor vikt vid det personliga mötet och deras personal erbjuder kvalificerad rådgivning på plats i butiken. Butiken blir deras andra i Göteborg.

  • Vi är väldigt glada över att välkomna Euronics till oss i Femman. Butikens utbud breddar vårt sortiment inom hemelektronik. Med sitt kundfokus och spetskompetens inom sin genre kompletterar det utbudet i Femman på ett bra sätt, säger Malin Måhlin, Uthyrare butik,

  • Vår närvaro mitt i hjärtat av Göteborg, på Sveriges mest trafikerade köpcentrum, har varit en långvarig plan. Vi ser fram emot att stärka vår position i Göteborg och erbjuda de senaste produkterna till rätt pris, tillsammans med kvalificerad rådgivning, säger Amir Dehghani, Store Manager, Euronics.

Gallerian Femman med sitt centrala läge mitt i Nordstan i Göteborg har som mål att vara den självklara mötesplatsen och erbjuda våra besökare den bästa shoppingupplevelsen.