Nyhet

Välkommen Hööks

Vi har fått en ny fin Pop up som erbjuder ett brett sortiment av produkter för bland annat friluftsliv och hund. Hööks butik ligger i gatuplan och är på drygt 200 kvm.

Femman välkomnar Hööks

Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett brett sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Företaget driver ett stort antal butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland och har även försäljning via sin webbutik.

  • Vi är mycket glada över att välkomna Hööks PopUp till oss i Femman. Det är roligt att kunna erbjuda kunderna ett nytt koncept i Nordstan. Hööks tillför mycket till butiksmixen och bidrar till att göra gallerian Femman spännande och aktuell, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Hufvudstaden

Hööks PopUp öppnade fredagen den 24 mars och håller öppet i ca 3 månader.

  • Vår PopUp i Femman i Nordstan är mer omfattande än de PopUp-koncept vi haft på tävlingar som Gothenburg och Falsterbo Horse Show. I denna butik kommer vi utöver hästprodukter att också prioritera outdoor, konfektion och hundprodukter. Ett utmärkt tillfälle att visa att vi har ett sortiment för en betydligt större kundgrupp än många kanske tror, säger Caroline Hjelte, VD för Hööks.

Varmt välkommen till Hööks på gatuplan. PS även era fyrbenta besökare får besöka butiken.