Nyhet

Intimissimi öppnar Flagship Store i Femman

"Life is better in italian lingerie" visst är det så. Lagom till julhandeln flyttar Intimissimi till större butik hos oss i Femman. " Butiken kommer erbjuda varumärkets herr och damkollektion.

t Intimissimi kommer i samband med julhandeln att öppna en Flagship Store hos oss i Femman. Butiken får ett mycket centralt läge vid vår huvudentré i gatuplan och kommer att erbjuda Intimissimis dam- och herrkollektion.

Intimissimi ingår i det italienska företaget Calzedonia Group som under de senaste åren satsat stort i Sverige. Idag finns 17 Intimissimi-butiker runt om i landet och företaget planerar för ytterligare expansion.  

  • Vi är stolta över att öppna en Intimissimi Flagship Store i Femmans mest prestigefulla läge. Inför vår nyöppning vill jag passa på att tacka alla våra Göteborgskunder som gjort oss till ett redan väletablerat varumärke i Femman och Nordstan, säger Manuel Scarfone, Country Manager Sverige, Calzedonia.

Den nya butiken blir nästan dubbelt så stor som den befintliga butiken, vilket ger Intimissimi en möjlighet att bredda sitt produktsortiment. Butiken kommer att erbjuda både varumärkets dam- och herrkollektion och öppning sker i samband med julhandeln.

  • Hufvudstaden är mycket glada över att Intimissimi väljer att utveckla sitt erbjudande i Femman och Nordstan. Det är ett mycket uppskattat varumärke i gallerian och kompletterar övrigt utbud på ett fint sätt, säger Malin Måhlin, uthyrare butik, Hufvudstaden. 

Den nya Flagship-butiken ersätter den befintliga butiken på Postgatan i Femman.