Nyhet

Tik Tok trending

Vi hälsade på KICKS 1128kvm stora butik för att höra vilka fem produkter som just nu trendar på Tik Tok.

Fem favoriter från Kicks

Vi hälsade på KICKS 1128kvm stora butik för att höra vilka fem produkter som just nu trendar på Tik Tok. Produkterna är virala och säljer slut fort. Så skynda er om ni vill haffa skönhetsprodukterna som är hypade just nu.

đź’›Smashbox Becca Under Eye Brightening Corrector
BECCA:s mest älskade färgkorrigerare har hittat ett nytt hem hos Smashbox. Det är samma härliga formula som du redan känner till och älskar, utvecklad för att ljusa upp mörka ringar under ögonen.

đź’›CliniqueAlmost Lipstick 06 Black Honey
En Clinique -klassiker. Årets kultprodukt är tillbaka i en begränsad period. En fuktgivande och naturlig färg som har tagit TikTok med storm

đź’›Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Black
Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara tar dina fransar till skyhöga höjder från alla vinklar. Nu kombineras gränslös volym med oändlig längd.


đź’›NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum
Mörka ringar, orenheter och ojämnheter? No more! Rodnad och torra områden? Inte nu längre! Dölj problemområden på din hud samtidigt som den får fukt. 

đź’›Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder
Fit Me Mat & Porless Powder är Maybellines första puder med mattande effekt som matchar både din hudtyp och hudton och ger ett naturligt resultat. Absorberar oljor och fett för ett matt resultat hela dagen!