Nyhet

Femman välkomnar Mobello

I november öppnar butikskedjan Mobello sin första butik i Göteborg hos oss i Femman. Mobello erbjuder accessoarer till mobilen i form av mobilskal, plånböcker och hörlurar.

Välkommen Mobello

Mobello är en butikskedja för mobila accessoarer och reparationer. De erbjuder försäljning via sin webbutik och har även butiker runt om i Stockholmsområdet. Mobello tillhandahåller ett handplockat sortiment av tillbehör till de flesta mobiltyper. De erbjuder också reparation av mobiltelefoner utfört av erfarna tekniker. Butiken i Göteborg blir deras första i södra Sverige.

  • Det känns väldigt roligt att välkomna Mobello till oss i Femman. Mobello erbjuder både trevliga accessoarer såväl som att de kan hjälpa till med både service och reparation. Vi är glada att kunna erbjuda denna typ av tjänster till våra besökare, säger Malin Måhlin, Uthyrare butik

 

  • Vi är oerhört glada över att äntligen öppna vår första butik i Göteborg. Nordstan och Femman passar perfekt för Mobellos koncept med ett brett utbud av snygga tillbehör och prisvärda mobilreparationer. Hos oss kan alla kan hitta sitt favoritskal och shoppa andra roliga mobilaccessoarer. Vi är förväntansfulla inför öppningen i november som blir Mobellos 8:e butik i Sverige, säger Martin Ernestam, vd Mobello. 

Butiken öppnar på gatuplan under november måndad.