Nyhet

Newbie utökar sin butik

Newbie växer hos oss i Femman och flyttar till större lokaler. Mot slutet av året öppnar de en ny butik 200 kvm stor. Butiken kommer erbjuda barnkläder och Newbies fina inredningskollektion.

Newbie utökar sin butik i Femman 

Newbie växer hos oss i Femman och flyttar till större lokaler. Mot slutet av året utökar de sin verksamhet och öppnar i en ny butik om ca 200 kvm. Varumärket flyttar därmed till ett annat läge på gatuplan och öppnar sin största Newbie butik hittills.

Barnklädesmärket Newbie grundades 2010 och är ett av klädkedjan Kappahls egna varumärken. Deras filosofi är att ta fram hållbara och tidlösa barnplagg som kan bäras över generationer. Butiken kommer erbjuda både barnkläder och inredning i en inspirerande miljö.

Newbie har funnits i Femman sedan 2017 och nu satsar de ytterligare genom att expandera till en mer än dubbelt så stor butiksyta. Newbie har butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och England och finns på 16 online marknader. Butiken i Femman, Nordstan, är deras enda i centrala Göteborg.

  • Vi är mycket glada över att Newbie satsar i Femman och väljer att växa i större lokaler. Newbie är ett populärt varumärke och en viktig del i Femmans erbjudande. Vi ser fram emot att följa utvecklingen av deras butikskoncept och resa framåt, säger Malin Måhlin, Uthyrare butik, Hufvudstaden. 

  • Butiken har varit väldigt framgångsrik sedan öppningen 2017 och har nått sin försäljningstopp. Kappahl väljer nu att satsa på en ny större lokal i Femman för att kunna erbjuda våra kunder ett bredare och större sortiment. Detta blir vår största Newbie butik, säger Martin Andersson, Kappahl.