Nyhet

MR CAKE till Femman

Vi är så glad att över att välkomna Mr Cake till Femman. Konditorn Roy Fares koncept kommer erbjuda bakverk, praliner, tårtor och lättare luncher. Som vi längtar!

I maj öppnar det välkända MR Cake i Femman. Bakom konceptet står konditorn Roy Fares som öppnade sitt första café i Stockholm 2017. Detta blir deras andra öppning i Göteborg och caféet kommer att finnas i mittenrummet på gatuplan i Femman.

MR Cake erbjuder USA-inspirerande bakverk med målet att skapa minnesvärda fikaupplevelser som får gästerna att längta tillbaka. Första caféet slog upp portarna i Stockholm för sju år sedan och det lyckade konceptet blev snabbt en succé. I Göteborg är MR Cake redan etablerade med sitt café i närheten av Stenpiren. När de nu öppnar i Femman kommer de att erbjuda sitt populära sortiment med bakverk, praliner, tårtor, mackor och wraps.

  • Att få välkomna MR Cake till oss känns fantastiskt roligt. Deras koncept passar otroligt bra inne i Femman och blir ett välkommet tillskott för våra fikasugna besökare. Det stärker inte bara vårt utbud utan blir även en destination att besöka för våra kunder, säger Malin Måhlin, Uthyrare butik, Hufvudstaden.

Roy Fares blev utnämnd till Årets konditor 2010 och är idag en av Sveriges mest folkkära konditorer.

  • Femman är en plats med mycket puls och folk i rörelse. Vi har tittat på en möjlighet att öppna ett ställe till och kände att detta var perfekt för oss, ett centralt läge för både göteborgare och turister. Vi kommer ha ett lite mindre urval än på Stenpiren och satsa på fika och lättare luncher. Vi hoppas att vi kan vara med och tillföra något i Femman när det kommer till fikautbudet, säger Roy Fares, grundare MR Cake.