Nyhet

Yeppo & Soonsoo till femman

I juli öppnar Yeppo & Soonsoo hos oss i Femman. 160 kvm koreansk skönhetsvård, kedjans första butik i Göteborg.

Ny oas för K-Beauty i Göteborg 

Yeppo & Soonsoo öppnar i Femman 

Yeppo & Soonsoo fortsätter sin etablering i Sverige. Denna gång i Göteborg. Efter en succéartad öppning i Stockholm, slår specialisten på K-Beauty, koreansk skönhetsvård, upp dörrarna till sin butik i Femman, Nordstan i början av juli.

Yeppo & Soonsoo har försett konsumenter med det senaste och bästa inom koreansk skönhetsvård sen 2018. I Sverige, där både unga och äldre blivit mer medvetna och nyfikna på naturliga skönhetsprodukter, etablerar man nu sin andra butik. Denna gång i Göteborg och Femman.    

  • Vi är oerhört glada att snart kunna öppna dörrarna till vår senaste skönhetsoas. Vi välkomnar såväl skönhetsentusiaster som nybörjare att uppleva magin i vår butik. Med det största utbudet av vegansk, icke djurtestad hudvård, makeup, hårvård och kroppsvård från Korea, och med drygt 80 olika ansiktsmasker att välja bland, har vi något för alla”, säger Elisa Ahonpää-Kim, VD och grundare till Yeppo & Soonsoo

Den ca 160 kvm nya butiken öppnar på gallerians gatuplan i början av juli. Med sitt stora sortiment kommer göteborgarna få tillgång till det senaste inom K-Beauty med produkter som bland annat innehåller ingredienser som lakritsrot, ginseng, snigelslem, fermenterat risvatten och björksav

  • Yeppo & Soonsoo har fått ett fantastiskt mottagande i Sverige hittills. Deras profil och sortiment kompletterar övrigt utbud i Femman på ett bra sätt och vi önskar dem varmt välkomna till oss, säger Malin Måhlin, Uthyrare butik på Hufvudstaden.

 

Gallerian Femman med sitt centrala läge mitt i Nordstan i Göteborg har som mål att vara den självklara mötesplatsen och erbjuda våra besökare den bästa shoppingupplevelsen.