Ecco

ECCO, ett världsledande skoföretag som kombinerar mode och komfort, har byggt framgångarna på kompromisslös kvalitet och innovativ teknik.


ECCO vänder sig till kunder som ställer höga krav på kvalitet och komfort samt förväntar sig en hög grad av personlig service och kunskap om produkterna. I butiken finns skor för alla tillfällen, både för dam och herr.

FÖRSTKLASSIKT SKINN
Vi använder endast de bästa råmaterialen som uppfyller strikta kvalitetskrav när vi skapar enastående skinn i våra guldmärkta garverier.

HÅLLBARHET
På ECCO hämtar vi inspiration från naturen när vi designar våra produkter. Vi är därför extremt omsorgsfulla och medvetna om hur vår produktion påverkar miljön. Med miljöprogressiva utvecklingar som vår DriTan™-teknologi, som sparar vatten, banas vägen för en mer hållbar framtid inom garvningsindustrin.

TEKNOLOGI
För att skapa de bekvämaste skorna använder vi en rad banbrytande teknologiska innovationer som är exklusiva för ECCO-skor. Från FLUIDFORM™ till SHOCK THRU™, ger våra moderna och sofistikerade teknologier en högst behaglig användarupplevelse.

MATERIAL
Vi använder en rad moderna, banbrytande material när vi designar och skapar våra produkter. Från 100% vattentäta GORE TEX®- membran, yttersulor av Michelin-gummi och mellansulor i PHORENE™.

Välkomna att utforska Ecco kolektionen och få förstaklassig service i vår butik på Femmans gatuplan. 

Våra skaninaviska rötter inspirerar alla våra tidlösa och sofistikerade stilar. I vår butik hittar du följande kategorier: Dam, Herr, Barn, Outdoor, Golf och assesoaer. Du kan även utforska vår kollektion på hemsidan där du även kan reservera varan i butik.

 

 

 

Öppettider

Avvikande öppettider kan förekomma, kontakta gärna verksamheten före ditt besök.

Kontaktuppgifter

  • Dam
  • Herr
  • Barn
  • Outdoor
  • Golf