Event

Morgonyoga med Femman

Starta dagen på bästa möjliga sätt! Unna dig en alldeles egen stund på morgonen och kom igång med dina träningsrutiner med oss på Femman.

Missade du att delta på vår Instagram? Ingen fara, du kan ta del av yogapassen här:

 

Den 4:e, 11:e och 18:e mars är du varmt välkommen att ta del av Femmans online-yoga genom vårt Instagram-konto @femmangbg. Mysigt va? Där kommer nämligen yogaprofilen Elaine De Souza, som driver De Souza Yoga Studio i Göteborg, tillsammans med dansaren Ida Nash guida dig genom tre olika yogapass varje torsdag i tre veckor. Elaine praktiserar modern, dynamisk yoga där både styrkan, balansen och rörligheten utmanas. Power Flow, Slow Flow och Yin är de tre yogaformer som kommer stå i fokus vid de olika tillfällena. Med andra ord, det kommer finnas något både för den som gillar kraftfulla yogapass där svetten lackar och för den som gillar avslappning, stretch och djupandning. Klasserna är 30 minuter långa och både Elaine och Ida kommer vara klädda i snygga och bekväma yogakläder från Indiska och AIM’N i Femman.

Dessa event presenteras i stolt samarbete med Femmans vänner på den digitala hälsodestinationen Yogobe som kommer erbjuda alla deltagare en månads gratis tillgång till deras onlinetjänst (värde 189 kr). Genom att uppge kampanjkoden femman2021 när du skapar ditt konto på www.yogobe.com så får du tillgång till deras videobibliotek med över 1 800 videos kring bland annat yoga, meditation och stresshantering. Spana gärna in Femmans helt egna profilsida hos Yogobe där de skapat ett helt gäng playlists för att hjälpa dig komma igång. Det är aldrig för sent att börja med en ny god träningsvana och vi på Femman vill hjälpa dig på traven med dessa yogapass – hoppas du vill vara med!

*Detta är ett introduktionserbjudande och gäller dig som inte redan har ett konto på Yogobe. Inga betal- eller kortuppgifter kommer att behöva lämnas när du skapar ditt konto så efter dessa 30 dagar behöver du inte göra något för att avsluta. 

  • Var: Femmans Instagram @femmangbg
  • Torsdag 4 mars kl. 8.00 - 8.40. Tema Slow Flow
  • Torsdag 11 mars kl. 8.00 - 8.40. Tema Power Flow
  • Torsdag 18 mars kl. 8.00 - 8.40. Tema Yin